Geen resultaten gevonden.
Populaire suggesties

Evergel

Met de thermische isolatie van Evergel isoleer je gemakkelijk en snel leidingen, binnen- en buitenmuren. Dankzij nanotechnologie heeft het merk een aerogelmat ontwikkeld met extreem goede thermische isolatie-eigenschappen. Doordat de isolatie erg flexibel en dun is, kun je zelfs moeilijk bereikbare plekken goed isoleren. Met een levensduur van meer dan 50 jaar is Evergel een zeer duurzame investering. ... Lees meer

Isoleren met de thermische isolatie van Evergel

Isoleren, je kunt er niet meer omheen. Met de thermische isolatie van Evergel isoleer je gemakkelijk en snel leidingen, binnen- en buitenmuren. Dankzij nanotechnologie heeft het merk Evergel een aerogelmat ontwikkeld met extreem goede thermische isolatie-eigenschappen. De fijne celstructuur van silicadeeltjes zorgt ervoor dat bijna alle ruimte (99,8%) gevuld is met lucht, waardoor convectie en thermische straling minimaal zijn.

Waarom isoleren met Evergel?

Evergel is uitermate geschikt voor het isoleren van diverse toepassingen. Met Evergel isoleer je effectief leidingen en koudebruggen, zoals het isoleren van dagkanten bij ramen en deuren. Evergel is inzetbaar voor het isoleren van gevels, vloeren en wanden.

In de bouwsector wordt Evergel gebruikt voor het isoleren van cementdekvloer en binnen- en buitenmuren. De aerogelmat wordt veelvuldig ingezet omdat de isolatie erg flexibel en dun is, waardoor je zelfs moeilijk bereikbare plekken goed kunt isoleren. Bovendien is Evergel met een levensduur van meer dan 50 jaar een zeer kosteneffectieve investering!

Wij zijn er voor iedere bouwer!

Waarom zou je Evergel-producten kopen bij onze verkooppunten? Evergel is een zeer effectieve thermische isolatie. Dankzij nanotechnologie is een aerogelmat ontwikkeld met extreem goede thermische isolatie-eigenschappen.

Pijlers begrijpt de bouwwereld. Wij weten waar een goed product aan moet voldoen en zijn continu op zoek naar onderscheidende bouwmaterialen zoals de Evergel aerogelmat. We geven eerlijk advies en denken met je mee. Zo maken wij jouw werkzaamheden makkelijker.

Wil je meer weten over Evergel of over Pijlers? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over Pijlers of over Evergel.

Goedgekeurd en gecertificeerd
Voor 14u besteld, volgende werkdag geleverd
10 jaar garantie
Rond isoleren in monumentale torenvilla
Hoogwaardige isolatiefolie
Antieke woonboerderij geisoleerd met hoogwaardige isolatiefolie

Van niets naar 3,5RC

“Door het dak van deze karakteristieke villa te isoleren, is de isolatiewaarde van bijna niets naar een Rc-waarde van 3,5+ gegaan. Hierdoor zitten de bewoners er aangenaam bij en was het voor hen mogelijk om een subsidieaanvraag te doen.
Teus Klaassen, accountmanager Pijlers

Karakteristieke villa duurzamer dankzij damp-open isolatiefolie

Het was de wens van de klant om energiezuiniger te wonen. Dankzij ATI Pro Bardage folie is de villa nu goed geïsoleerd. Ze ontvingen daardoor ISDE-subsidie. Een dubbele besparing.
Jan Kooiman, accountmanager Pijlers

Authentieke woonboerderij in een nieuw jasje

Een prachtige authentieke woonboerderij die nu in een nieuwe jas zit.
Jeroen Braad, accountmanager Pijlers

Zon, zee en strand in Zeeland

Vanwege de specifieke vraag hebben we de ATI Pro Excellence versneld op de markt gebracht.
Jan Kooiman, accountmanager Pijlers

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt

Bij Pijlers werken wij met geselecteerde verkooppunten. Door eenvoudig de postcode of plaats in te voeren zie je direct welk voorkooppunt het dichtst bij je in de buurt is.

Vandaag zijn wij er niet. Morgen staan we weer voor je klaar.