Geen resultaten gevonden.
Populaire suggesties

Voor iedere bouwer!

Wij begrijpen de bouwwereld en weten waar een goed product aan moet voldoen. Wij zijn continu op zoek naar onderscheidende bouwmaterialen, geven eerlijk advies en denken met je mee. Zo maken wij jouw werkzaamheden makkelijker.

Onze fundering bestaat uit jarenlange kennis en ervaring in de bouwsector. Teus, Jan en Jeroen staan, soms letterlijk, met de voeten in de klei. Wij zijn op de hoogte van de actuele regelgeving, weten wat er speelt, waar het wringt, én waar behoefte aan is. Ons doel is om jou te ontzorgen met onze producten en persoonlijke aanpak. Zo wijzen wij jou de juiste richting.

Al 18 jaar werken wij met de innovatieve isolatiefolies van het Franse merk ATI. Sinds 2019 hebben we het exclusieve dealerschap voor Nederland en Vlaanderen. Daarnaast werken we met isolatiematerialen van Evergel, net zoals de stalen dakgoten van Krop. Eerst onder de noemer BZW Holland, maar vanaf november 2023 onder de naam Pijlers. Met meer dan 110 verkooppunten bij professionele bouwhandels, streven we naar een landelijke dekking.

Ons uitgebreide aanbod aan folies zorgt ervoor dat je altijd een goede isolatiewaarde behaalt bij een beperkte dikte. Daarnaast hebben al onze producten de benodigde certificering. Als brug tussen fabrikant, bouwhandel, aannemer en verwerker verbinden wij alle lagen. Wij luisteren, adviseren, en denken actief mee. Zo hebben we voor elk (isolatie)project het juiste materiaal. Dit alles leveren we ook nog eens pijlsnel!

Ontmoet onze accountmanagers

Jeroen Braad

Zuid-Nederland en Vlaanderen

“De combinatie van techniek en commercie heeft mij altijd geboeid. Wat mij drijft? Mensen verbinden en oplossingen bedenken voor uitdagende vraagstukken. Bouwen aan vertrouwen en persoonlijke aandacht zijn mijn pijlers. Graag breng ik een stukje Brabantse gezelligheid in een gesprek.”

Jan Kooiman

Accountmanager

“Mijn manier van werken is transparant en open, met als doel tevreden klanten. Ik maak niets mooier dan het is en geef eerlijk advies. Zo bouw ik aan duurzame relaties. Regelmatig schuif ik aan bij één van onze verkooppunten, maar ik richt me ook op mogelijke nieuwe partijen. De combinatie maakt mijn werk afwisselend en uitdagend.”

Teus Klaassen

Accountmanager

“Als ik enthousiast ben over een goed product (zoals de isolatiefolies van ATI), dan word jij dat binnen de kortste keren ook! Verbindend en persoonlijk zijn mijn pijlers. Goed luisteren vind ik belangrijk. Ik respecteer keuzes en grenzen van anderen en probeer gezamenlijke belangen te vinden.”

Mark Veenhoven

Accountmanager

“Mijn energie haal ik uit het opbouwen van klantrelaties, door goed te luisteren naar de behoeften en het bieden van de juiste oplossingen met onze ATI isolatiefolies. Met mijn ervaring in verduurzaming en makelaardij begrijp ik het belang van isolatie als geen ander.”

Bouw aan een groenere toekomst met de ISDE-subsidie

Om een huis energiezuinig te maken én om in aanmerking te komen voor ISDE-subsidie geldt een minimale Rd-waarde van 3,5 m2K/W.

Op Pijlers kun je bouwen

“Met de pijlen gericht op duurzaam bouwen én door de hoge energieprijzen, is de behoefte om goed te isoleren erg groot. Met de isolatiefolies van ATI en Evergel hebben wij een mooie kans om hierin mee te groeien.

Als accountmanager is geen een dag hetzelfde. Ik heb contact met zowel de fabrikant als de eindgebruiker, en breng vraag en aanbod bij elkaar. Doordat ik veel spreek met verschillende verwerkers weet ik wat er speelt in de branche én wat de uitdagingen zijn. Hierdoor kan ik actief meedenken en adviseren met de productontwikkeling.

”Mijn manier van werken? Transparant en open, met als doel tevreden klanten. Ik maak niets mooier dan het is en geef eerlijk advies. Zo bouw ik aan duurzame relaties.”

Jan Kooiman, accountmanager bij Pijlers vanaf 2020

Regelmatig schuif ik aan bij een van onze verkooppunten, maar ik richt me ook op het binnenhalen van nieuwe klanten. De combinatie tussen deze bestaande en nieuwe accounts maakt mijn werk afwisselend en uitdagend. Met producten van hoge kwaliteit hebben wij voor ieder project het juiste materiaal.”

Onze verkooppunten

Wij selecteren onze verkooppunten met de grootste zorg en vinden goed advies belangrijk. Daarom zijn onze producten exclusief verkrijgbaar bij de professionele bouwhandels en niet bij doe-het-zelf zaken. Met ruim 90 verkooppunten, streven we naar een landelijke dekking. Zo heeft elke bouwer altijd een ATI-verkooppunt in de buurt.  

Verkooppunt worden?

Heb je interesse om je aan te sluiten als verkooppunt? Wij staan open voor nieuwe verkooppunten en komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken. Zorg jij voor de koffie? Dan regelen wij de koekjes.

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt

Bij Pijlers werken wij met geselecteerde verkooppunten. Door eenvoudig de postcode of plaats in te voeren zie je direct welk voorkooppunt het dichtst bij je in de buurt is.

Vandaag zijn wij er niet. Morgen staan we weer voor je klaar.