Geen resultaten gevonden.
Populaire suggesties

ATI isolation

Al 18 jaar werken wij met de innovatieve isolatiefolies van ATI isolation. Ze zijn makkelijk in gebruik, licht van gewicht, zeer dun en hebben een hoge Rc-waarde. Met de isolatiefolies van ATI is er voor elke isolatieklus rondom dak, gevel of vloer het juiste materiaal. Het uitgebreide aanbod aan folies zorgt ervoor dat je altijd een goede isolatiewaarde behaalt bij een beperkte dikte. ... Lees meer

Isoleren met de isolatiefolies van ATI

Isoleren, je kunt er tegenwoordig niet meer omheen. Met de isolatiefolies van ATI kun je gemakkelijk en snel een dak, muur of vloer isoleren. ATI heeft diverse soorten isolatiefolies voor verschillende toepassingen. Er is geen reden om niet te beginnen met het isoleren van een woning met ATI isolatie folie.

Waarom isoleren met ATI isolatiefolies?

De vraag naar isolatiefolie is de afgelopen jaren flink toegenomen, vooral door het grote aantal woningrenovaties. Isolatiefolie van ATI is ruimtebesparend, waardoor er meer ruimte overblijft op bijvoorbeeld de zolder, wanneer je deze gaat isoleren. Kortom, met de verschillende ATI-folies is er voor elk isolatievraagstuk rondom dak, gevel, wanden en vloeren een oplossing.

Welke ATI isolatiefolie kies je?

Voor iedere toepassing zijn er diverse geschikte isolatiefolies. Alle ATI isolatiefolies hebben hun eigen unieke eigenschappen. Voor elke situatie of wens is er een isolatiefolie die het meest geschikt is.

Zo kun je de ATI Pro isolatiefolies uitstekend gebruiken voor renovatieprojecten, bijvoorbeeld voor het (na)isoleren van monumentale panden. De lucht tussen de verschillende lagen van de isolatiefolies, zorgt voor een goede isolatiewaarde. Dankzij de toegepaste microperforatie-techniek op de folielagen bij de damp-open varianten, is er geen enkele vorm van condensatie mogelijk. Bij Pijlers hebben wij verschillende soorten ATI Pro isolatie waaruit je kunt kiezen:

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de beste isolatiefolie voor jouw situatie? Neem dan contact met ons op! Wij staan klaar om jou van advies te voorzien over de ATI isolatiefolies.

ATI isolatiefolies om de gewenste Rd-waarde te behalen

Een van de belangrijkste redenen waarom je isoleert is het verhogen van de Rd-waarde. Deze waarde vertelt iets over de warmteweerstand van de isolatie. Hoe hoger deze waarde, hoe meer warmte de isolatiefolie binnenhoudt. Wanneer je een vloer, gevel of dak gaat isoleren moet je rekening houden met diverse Rd-waardes.

Wij zijn er voor iedere bouwer!

Waarom zou je onze ATI producten kopen bij onze verkooppunten? Al 18 jaar werken wij met de innovatieve isolatiefolies van het Franse merk ATI. Sinds 2019 hebben we het exclusieve dealerschap voor Nederland en Vlaanderen. Wij selecteren onze ATI verkooppunten met de grootste zorg en vinden goed advies belangrijk.

Pijlers begrijpt de bouwwereld. Wij weten waar een goed product aan moet voldoen en zijn continu op zoek naar onderscheidende bouwmaterialen zoals de isolatiefolies van ATI. We geven eerlijk advies en denken met je mee. Zo maken wij jouw werkzaamheden makkelijker.

Wil je meer weten over de ATI isolatiefolies of over Pijlers? Neem dan contact met ons op. Wij geven graag advies over Pijlers of over de ATI isolatiefolies.

Goedgekeurd en gecertificeerd
Voor 14u besteld, volgende werkdag geleverd
10 jaar garantie
Rond isoleren in monumentale torenvilla
Hoogwaardige isolatiefolie
Antieke woonboerderij geisoleerd met hoogwaardige isolatiefolie

Van niets naar 3,5RC

“Door het dak van deze karakteristieke villa te isoleren, is de isolatiewaarde van bijna niets naar een Rc-waarde van 3,5+ gegaan. Hierdoor zitten de bewoners er aangenaam bij en was het voor hen mogelijk om een subsidieaanvraag te doen.
Teus Klaassen, accountmanager Pijlers

Karakteristieke villa duurzamer dankzij damp-open isolatiefolie

Het was de wens van de klant om energiezuiniger te wonen. Dankzij ATI Pro Bardage folie is de villa nu goed geïsoleerd. Ze ontvingen daardoor ISDE-subsidie. Een dubbele besparing.
Jan Kooiman, accountmanager Pijlers

Authentieke woonboerderij in een nieuw jasje

Een prachtige authentieke woonboerderij die nu in een nieuwe jas zit.
Jeroen Braad, accountmanager Pijlers

Zon, zee en strand in Zeeland

Vanwege de specifieke vraag hebben we de ATI Pro Excellence versneld op de markt gebracht.
Jan Kooiman, accountmanager Pijlers

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt

Bij Pijlers werken wij met geselecteerde verkooppunten. Door eenvoudig de postcode of plaats in te voeren zie je direct welk voorkooppunt het dichtst bij je in de buurt is.

Vandaag zijn wij er niet. Morgen staan we weer voor je klaar.