Geen resultaten gevonden.
Populaire suggesties

ATI isolation

Al 18 jaar werken wij met de innovatieve isolatiefolies van ATI isolation. Ze zijn makkelijk in gebruik, licht van gewicht, zeer dun en hebben een hoge Rc-waarde. Met de isolatiefolies van ATI is er voor elke isolatieklus rondom dak, gevel of vloer het juiste materiaal. Het uitgebreide aanbod aan folies zorgt ervoor dat je altijd een goede isolatiewaarde behaalt bij een beperkte dikte. ... Lees meer

Isoleren met de isolatiefolies van ATI

Isoleren, je kunt er tegenwoordig niet meer omheen. Met de isolatiefolies van ATI kun je gemakkelijk en snel een dak, muur of vloer isoleren. ATI heeft diverse soorten isolatiefolies voor verschillende toepassingen. Er is geen reden om niet te beginnen met het isoleren van een woning met ATI isolatie folie.

Waarom isoleren met ATI isolatiefolies?

De vraag naar isolatiefolie is de afgelopen jaren flink toegenomen, vooral door het grote aantal woningrenovaties. Isolatiefolie van ATI is ruimtebesparend, waardoor er meer ruimte overblijft op bijvoorbeeld de zolder, wanneer je deze gaat isoleren. Kortom, met de verschillende ATI-folies is er voor elk isolatievraagstuk rondom dak, gevel, wanden en vloeren een oplossing.

Welke ATI isolatiefolie kies je?

Voor iedere toepassing zijn er diverse geschikte isolatiefolies. Alle ATI isolatiefolies hebben hun eigen unieke eigenschappen. Voor elke situatie of wens is er een isolatiefolie die het meest geschikt is. Bij Pijlers hebben wij diverse soorten ATI isolatiefolie.

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de beste isolatiefolie voor jouw situatie? Neem dan contact met ons op! Wij staan klaar om jou van advies te voorzien over de ATI isolatiefolies.

ATI Pro isolatiefolie

De ATI Pro isolatiefolie is perfect voor renovatieproject en het (na)isoleren van bijvoorbeeld monumentale panden. De lucht die erin zit, zorgt ervoor dat het goed isoleert tegen warmte. Dankzij de toegepaste microperforatie-techniek op de folielagen in de isolatie (de damp-open eigenschap van de folie), is geen enkele vorm van condensatie mogelijk. Bij Pijlers hebben wij diverse soorten ATI Pro isolatie:

ATI Multi19

Door gebruik te maken van twee luchtspouwen behaalt de folie een hoge isolatiewaarde. ATI Multi19 valt met de dikte en thermische-waarde tussen ATI 150+ en ATI Pro Bardage. Zo is er voor elke situatie waarin weinig ruimte is een oplossing te vinden. Bij Pijlers vind je de ATI Multi19 isolatiefolie.

ATI 150+

ATI 150+ is de ideale isolatiefolie voor het (na)isoleren van plaatsen waar vrijwel geen ruimte is of verloren mag gaan, bijvoorbeeld garages, voorzetwanden, zolders, vloeren enzovoorts. Door de beperkte dikte van dit materiaal is het zeer ruimtebesparend voor een woonruimte en behaal je  gegarandeerd de dunste constructie. Omdat de folie aan twee zijden reflecteert behaal je een zeer hoog rendement. Bij Pijlers hebben wij ATI 150+ isolatiefolie met verschillende afmetingen:

ATI isolatiefolies om de gewenste Rd-waarde te behalen

Een van de belangrijkste redenen waarom je isoleert is het verhogen van de Rd-waarde. Deze waarde vertelt iets over de warmteweerstand van de isolatie. Hoe hoger deze waarde, hoe meer warmte de isolatiefolie binnenhoudt. Wanneer je een vloer, gevel of dak gaat isoleren moet je rekening houden met diverse Rd-waardes.

Wij zijn er voor iedere bouwer!

Waarom zou je onze ATI producten kopen bij onze verkooppunten? Al 18 jaar werken wij met de innovatieve isolatiefolies van het Franse merk ATI. Sinds 2019 hebben we het exclusieve dealerschap voor Nederland en Vlaanderen. Wij selecteren onze ATI verkooppunten met de grootste zorg en vinden goed advies belangrijk.

Pijlers begrijpt de bouwwereld. Wij weten waar een goed product aan moet voldoen en zijn continu op zoek naar onderscheidende bouwmaterialen zoals de isolatiefolies van ATI. We geven eerlijk advies en denken met je mee. Zo maken wij jouw werkzaamheden makkelijker.

Wil je meer weten over de ATI isolatiefolies of over Pijlers? Neem dan contact met ons op. Wij geven graag advies over Pijlers of over de ATI isolatiefolies.

Goedgekeurd en gecertificeerd
Voor 14u besteld, volgende werkdag geleverd
10 jaar garantie
Rond isoleren in monumentale torenvilla

Van niets naar 3,5RC

“Door het dak van deze karakteristieke villa te isoleren, is de isolatiewaarde van bijna niets naar een Rc-waarde van 3,5+ gegaan. Hierdoor zitten de bewoners er aangenaam bij en was het voor hen mogelijk om een subsidieaanvraag te doen.
Teus Klaassen, accountmanager Pijlers

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt

Bij Pijlers werken wij met geselecteerde verkooppunten. Door eenvoudig de postcode of plaats in te voeren zie je direct welk voorkooppunt het dichtst bij je in de buurt is.

Vandaag zijn wij er niet. Morgen staan we weer voor je klaar.