Geen resultaten gevonden.
Populaire suggesties

Zon, zee en strand in Zeeland

Een mooi project in het Zeeuwse Colijnsplaat, nieuwbouw van vakantievilla’s op Parc Ganuenta.

 

Aan de rand van het Zeeuwse Colijnsplaat ligt Parc Ganuenta, een sfeervol en kleinschalig vakantiepark. De luxe vakantievilla’s en appartementen maken het park tot een populaire vakantiebestemming. Bovendien ligt Parc Ganuenta op een steenworp afstand van het Noordzeestrand.

De bouw van de nieuwe vakantievilla’s op het vakantiepark is in volle gang. Eind 2023 werd de bouw van deel A voltooid. Dit deel bestond uit 8 stadsvilla’s gelegen aan de A-zijde van het plein. Deel B bestaat ook uit 8 stadvilla’s en staat voor dit jaar april op het programma. Pijlers mocht het isolatiemateriaal voor de nieuwbouwwoningen leveren.

Vanwege de specifieke vraag hebben we de ATI Pro Excellence versneld op de markt gebracht.

Jan Kooiman, accountmanager Pijlers

ATI Pro Excellence dampdicht

Voor de spouwmuurisolatie werd er gekozen voor ATI Pro Excellence dampdicht isolatiefolie. Op deze manier werd een Rc-waarde van 4,7 behaald, dat is momenteel de vereiste waarde voor gevels van nieuwbouwwoningen. ATI Pro Excellence is onze nieuwste dampdichte isolatiefolie. Het heeft een hoge isolatiewaarde en is perfect inzetbaar voor meerdere toepassingen, bijvoorbeeld voor het isoleren van de binnenzijde van je dak, de onderzijde van Chinees riet of de onderzijde van een (bestaande) vloer. Onze klant gebruikte in eerste instantie ATI Pro Bardage dampdicht, maar daarmee werd de vereiste Rc-waarde niet behaald. Op dat moment was de ATI Pro Excellence dampdicht nog in ontwikkeling, maar vanwege de specifieke vraag naar een folie die bij toepassing spouwmuur een Rc-waarde van 4,7+ haalde, hebben we deze folie versneld op de markt gebracht.

Lees de laatste ontwikkelingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de belangrijkste updates en ontwikkelingen.

Ja, stuur mij het gratis kennismakingspakket.

Vul hieronder je gegevens in. We verzenden het pakket binnen twee werkdagen.

Vandaag zijn wij er niet. Morgen staan we weer voor je klaar.