Geen resultaten gevonden.
Populaire suggesties
zolder isoleren zolder isoleren

Sfeervol wonen in Amersfoort

Bij de renovatie van dit dak vroegen de verschillende detailleringen om een speciaal product. Ook deze keer kon Pijlers het juiste isolatiefolie leveren.

Vorig jaar besloten de bewoners van dit sfeervolle huis om hun dak te renoveren. Daarbij werd er uiteraard nagedacht over de juiste isolatie. Vanwege de beperkte ruimte werd er gekozen voor een dun isolatiefolie, ATI Pro Basic Damp-open. Op deze manier had Pijlers opnieuw een passende oplossing.

Zonder het dak omhoog te laten komen toch perfect geïsoleerd.

Jeroen Braad, accountmanager Pijlers

ATI Pro Basic Damp-open

Door gebruik te maken van ATI Pro Basic isolatiefolie voor het dak van deze woning, konden de bewoners aanzienlijk geld besparen. Bij de renovatie van dit dak moest namelijk rekening gehouden worden met de verschillende detailleringen, zoals goot, boeidelen en aansluitingen van dakkapel en schoorstenen. Wanneer het dak omhoog zou komen, moesten deze detailleringen worden aangepast, wat zou leiden tot extra kosten. ATI Pro Basic isolatiefolie bleek met zijn dikte van slechts 45 mm en uitstekende thermische prestaties perfect geschikt voor deze klus.

Lees de laatste ontwikkelingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de belangrijkste updates en ontwikkelingen.

Ja, stuur mij het gratis kennismakingspakket.

Vul hieronder je gegevens in. We verzenden het pakket binnen twee werkdagen.

Vandaag zijn wij er niet. Morgen staan we weer voor je klaar.