Geen resultaten gevonden.
Populaire suggesties

BZW Holland heet vanaf nu Pijlers

Met trots willen we melden dat BZW Holland vanaf nu Pijlers heet! Dit betekent dat vanaf 15 november de naam BZW Holland naar de achtergrond zal verdwijnen en we onder de naam Pijlers nog meer richting zullen geven aan onze producten. Het niveau van onze kennis en advies zal van hetzelfde hoge niveau blijven.

We willen met z’n allen doorpakken en zorgen voor exclusieve, professionele en gecertificeerde producten voor de bouw en instructie, voor Nederland en België en met duidelijke en eenvoudige voorschriften.

Maar waarom Pijlers horen we je denken? Dat lichten we graag toe:

Pijlers zijn de basis (steunpilaren) voor de bouw. Een pijler is een steunpunt, net als wij met ons advies. Wij zijn verbindend en zorgen voor een brug tussen producent, inkooporganisatie, verkooppunt, aannemer en verwerker. En waar rust een brug vaak op? Inderdaad… op pijlers. We zijn vooruitstrevend, toonaangevend en we leveren pijlsnel!

Isolatiefolie is één van onze pijlers en daar komen de komende jaren misschien nog wel meer mooie en exclusieve producten bij, die ook nog eens makkelijk te verwerken zijn.

We praten jullie graag 1-op-1 verder bij. En heb je eerder vragen, dan horen we het natuurlijk graag. Tot snel!

Jan, Jeroen en Teus

Lees de laatste ontwikkelingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de belangrijkste updates en ontwikkelingen.

Vandaag zijn wij er niet. Morgen staan we weer voor je klaar.